- Po29. 04.
- ObedPolievka rybacia so zeleninou a zemiakmi (5.079) (200/220/250)
1: Fliačky s kyslou kapustou (14.004) (250/290/330)
2: Prívarok špenátový (18.010) (140/160/190)
Varené vajcia (14.042) (50/75/100)
Zemiaky varené II. (17.035) (150/200/250)
Čaj ovocný (1.005) (200/200/250)
Stolová voda (1.023) (200/200/250)
4, 9, 12
1
1, 3, 7
3
- Šalát
- Ut30. 04.
- ObedPolievka fazuľová kyslá so zemiakmi (5.015) (200/220/250)
Chlieb k polievke (3.001) (50/50/70)
1: Rizoto z hydinového mäsa so zeleninou (9.041) (SK) (270/300/348)
2: Ragú z daniela s brusnicovou omáčkou (26.002) (SK) (130/148/183)
Cestoviny kukuričné (17.001) (140/165/185)
Detský čaj čierny bez kofeínu s medom a citrónom (1.007) (200/200/250)
1, 7
1, 15
7, 9
1, 7, 12
- Šalát
Š1: Šalát z čínskej kapusty s reďkovkovými klíčkami (24.043) (80/80/110)
Š2: Šalát paradajkový s jogurtom (24.024) (70/70/100)
3, 7
- St01. 05.
- Zatvorené
- Št02. 05.
- ObedPolievka brokolicová so závarkou (5.005) (200/220/250)
1: Hovädzie na spôsob Stroganov (6.054) (SK) (120/136/160)
Slovenská ryža (17.016) (140/160/200)
2: Bravčové rezne prekladané (7.007) (SK) (83/100/138)
Zemiaky dlávené s maslom II. (17.038) (150/200/250)
1, 7
1, 10, 12
1
1, 3, 15
7
- Šalát
Š1: Šalát mrkvový s kukuricou (24.016) (80/80/110)
Š2: Kyslá uhorka (24.001) (70/70/100)
12
12
- Pi03. 05.
- ObedPolievka z kurčaťa a hovädzieho mäsa (5.107) (SK) (213/233/265)
1: Šampiňóny na smotane (14.033) (170/190/220)
Halušky (17.002) (160/180/220)
2: Kysnutý koláč s ovocím (15.016) (230/270/350)
Mlieko plnotučné (1.016) (200/200/250)
Stolová voda (1.023) (200/200/250)
7, 9, 12
1, 7, 10
1, 3
1, 3, 7, 15
7
- Šalát
Alergény